Lakens passen niet, maar waarom deel twee?

Elin van de Brink

het bedblad is een zeer belangrijk stuk van uw ruimte. En voor zij die meer over het gehele proces willen van begin tot einde kennen, zal de post u in dat proces helpen. Zo, als u interessant bent, kunt u hier lezen. Als u van mijn posten houdt en u geinteresseerd bent om meer aan me te merken, dan zou u van de Pagina van Facebook van mijn blog kunnen houden. Dit is mijn tweede post over het bedblad. Voor de eerste post verklaarde ik waarom ik verkies een aardig, langdurig blad te hebben. En tweede is over mijn idee om een hoofdkussen te maken om me meer steun te geven. Nu is het tijd om over het bedblad te spreken. 1. Het Bedblad Eerst moet ik verklaren dat de term „bedblad“ wordt gebruikt om blad I te beschrijven gebruik. Mijn persoonlijk blad wordt genoemd een „boudoirblad“ (het Boudoir is van Nederlandse „bouderkat“, wat „boudoir“ betekent). Het heeft een paar meer details dan het „bedblad“ u op de regelmatige bladen gebruiken. Bijvoorbeeld wordt de stof gemaakt van katoen en de bladen worden gemaakt van wol en polyester. Ik gebruik ook de naam „boudoir“ aangezien dat is wat het eigenlijk is: een open deur, en voor het geval dat u niet het weet, de deur hebben zijn eigen licht. Maar de andere details zijn zeer klein. U zult weten dat wanneer ik een blad beschrijf en waar het uit komt, u zult weten ook waar u het moet kopen. Om het zo op te sommen: als u een werkelijk zacht bedblad wilt, probeer één van de twee beste merken. Als u op een begroting bent, dan zult u naar Internet (dat totaal vrij is) moeten gaan. En ik zal wat goed geluk met het doen. Ik denk dat de beste manier om over bedbladen te leren met foto's is. Maar dit is niet zo gemakkelijk voor u te doen! Eerst en vooral, bent u niet zeker van de naam van het merk. Dat is waar ik binnenkom. Mijn naam is Elin van DE Brink. Toen ik weinig was gebruikte ik om de lokale markten te bezoeken en ik zou enkel grijpen wat ik ter plaatse zag. Und das unterscheidet es von weiteren Artikeln wie zum Beispiel Ikea Doos. Na een lange dag van het eten en het winkelen zou ik beginnen om een geestelijke lijst te maken van wat ik voor een toekomstige reis wil. Zo besloot ik dat ik wilde kopen bedsheets! Ik besliste één bedsheet van elk merk te krijgen. Het merk dat voor me was wordt genoemd Alvarina. Wat is belangrijk bij het kopen van lakens?